BELÉPÉS
Termékek
Akkumulátor mérők
Alkatrészmérők
Audio-Video-CD/DVD
Dekádok
Elektronikus terhelések
Életvédelmi műszerek
Feszültség teszter
Frekvenciamérők
Generátorok
Hőmérsékletmérők
Kalibrátorok
Lakatfogók
Mérésadatgyűjtők
Multiméterek
Oktatási eszközök
Optikai mérőeszközök
Optikai szerelések
Oszcilloszkópok
Regisztrálók
Spektrum analizátor
Solar system
Szigetelés vizsgálók
Színmérés, színanalizálás
Tápegységek
Telekommunikációs mérőeszközök
Teljesítménymérők, analizátorok
TV mérőműszerek

DC terhelés kiválasztásánál nem csak a feszültség és áram tartomány lényeges, hanem a teljesítmény is. A teljesítmény lényeges akkor, amikor a vizsgálatnak az adott DC terhelés megadott tartományában kell lennie. Néhány alkalmazásnál fontos a nagy feszültség / kis áram, és kis feszültség / nagy áram, amiket egy egyszerű terhelés nem képes kezelni. A B&K Precision cég széles választékú DC terhelései lehetővé teszik az igényeknek legjobban megfelelő típus kiválasztását.

 

 
ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 150W-6kW, 60V-500V, 15A-480A, TÍPUS: IT-85XX

 

Az IT-85XX elektronikus terhelés család tagjaival az alkalmazások széles köre vizsgálható egészen a tápegységektől a telep töltőkig. A nagyfelbontású feszültség (1mV) és áram (0,1mA) mérés biztosítja a nagypontosságot és kényelmet, mivel feleslegessé teszi külső multiméter, sönt és egyéb huzalozások használatát. Az IT-85XX DC elektronikus terhelés család egy költséghatékony megoldás a teljesítmény alkalmazások vizsgálatánál.  

 

Részletek
1800W DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS, 120V – 500V, 60A - 240A, TÍPUS: IT-8515x

 

Az IT-85XX+ család tagjai egy-csatornás elektronikus terhelések. A teljesítmény tartomány 150W – 1500W terjed. Az előlapon található billentyűzet segítségével lehet elvégezni a közvetlen feszültségmérést, beállítani vagy szimulálni a rövidzárási méréseket. A család tagjaival teljes körű telep kisütési vizsgálatot lehet végezni. Az IT-85XX terhelés család tagjai sokoldalú készülékek, melyekkel tápegységek, telepek, DC-DC átalakítók, teleptöltők statikus és dinamikus vizsgálatát lehet elvégezni.

Részletek
AC/DC ELEKTRONIKUS TERHELÉS,1800W, TÍPUS: IT-8615

 

 Az IT-8600 AC/DC elektronikus terhelés család tagjai 3U méretben 420V/20A/1800W teljesítményre képesek, 45Hz – 450Hz között beállítható frekvencia tartományban. Az egyedülálló grafikus kijelzőn megjelenik a bemeneti feszültség és áram jelalakja. Ez kiegészül különböző paraméterek mérésével is pl. induló áram, csúcsérték, effektívérték, PF (teljesítménytényező), valamint a feszültség harmonikusának 50. harmonikusig történő mérésével. A készülékbe beépítésre került a GPIB, LAN és az USB kommunikációs interfész. A készülék jól használható UPS-ek, inverterek, AC tápegységek és AC elektronikus alkatrészek vizsgálatához.

 

Részletek
PROGRAMOZHATÓ ELEKTRONIKUS AC/DC TERHELÉS, TÍPUS M-192

 

 

Az M-192 terhelés egy 3000W-os ellenállás terhelés 15Ω - 4700Ω (M-192), 15Ω – 300kΩ (M-192A) tartományban. Alkalmazható feszültségforrások, transzformátorok és általános eszközök terhelésére.

Pontosság: 0.1%

Részletek
PROGRAMOZHATÓ ELEKTRONIKUS TERHELÉS, TÍPUS: 63200E CSALÁD

 

 

A Chroma gyártmányú 63200E típusú elektronikus terhelés család teljesítmény átalakító termékek széles körének a vizsgálatára készült. Ebbe a körbe beletartoznak az AC/DC és szerver tápegységek, DC/DC átalakítók, EV telepek, gépjármű töltő állomások, és egyéb teljesítmény elektronikai elemek.

Ezek a készülékek párhuzamosan szinkronizálhatók egészen 240kW teljesítményig

Részletek
PROGRAMOZHATÓ DC TERHELÉS, 2KW – 24KW, TÍPUS: 63200A sorozat

 

 

 A 63200A DC elektronikus terhelés család kialakítása olyan, hogy alkalmas a teljesítmény átalakító áramkörök széles körének vizsgálatához, beleértve az AC/DC átalakítókat, szerver tápegységeket, DC/DC átalakítókat, EV telepeket, elektromos járművek töltő állomásait és egyéb teljesítmény elektronikai alkatrészeket. A tápegység család tagjai párhuzamosan kapcsolhatók egészen 240kW teljesítményig és dinamikusan szinkronizálható összetett több-csatornás tranziens profilokhoz.

 

Részletek