A Chroma EV HIL Testbed nyerte az EE Awards Asia-t

A Chroma ATE Inc. büszkén osztja meg, hogy a Chroma 8620 OBC és DC-DC Converter Power HIL Testbed elnyerte a legjobb teszt és mérési termék díjat az EE Awards Asia rendezvényen.

A mérnökök által megbízhatónak ítélt tesztelési és mérési megoldás

Közel 10 000 online felhasználó adta le szavazatát a világ 133 vállalatának több mint 300 bejegyzésére. Az EE Times és az EDN tajvani és ázsiai olvasói közösségei nagy támogatást adtak ezzel a díjjal a mérnökök számára ideális termékek, valamint a vezető elektronikai iparágakban végzett kiemelkedő hozzájárulások elismeréseként.

A díjnyertes Chroma 8620 OBC és DC-DC Converter Power HIL Testbed az elektromos járművek töltőrendszereinek és a hajtáslánc-alkatrészeinek tesztelésére szolgál. A rendszer megfelel az ISO 26262 szabvány által meghatározott hardver-in-the-loop (HIL) tesztkövetelményeknek, képes szimulálni normál és rendellenes tesztkörülményeket is, valamint jól működő biztonsági mechanizmust biztosít kommunikációs vagy vezérlőjel meghibásodása esetén.

A Chroma 62000D kétirányú egyenáramú tápegységgel vagy a Chroma 61800 Regenerative Grid Simulator sorozattal párosítva a tesztpad még több forgatókönyv esetén is képes kielégíteni a felhasználók tesztelési igényeit. Vegyük például a V2V, V2G és V2L alkalmazásokban használt kétirányú beépített töltők (BOBC) szimulációját, amely kiterjed az elektromos hálózat tesztelési igényeire, az otthoni töltésre és a kültéri töltésre. A tesztpad megteszi a következő lépést az új energiaipar számára, és bevezeti azt a nulla nettó szén-dioxid-kibocsátás korszakába.

Chroma 8620

Az 1984-ben alapított Chroma ATE Inc. a tesztelési, mérési és intelligens gyártási megoldások világelső szállítója. A Chroma a feltörekvő technológiákat az ügyfelek termékeinek teljesítményének, minőségének és sikerének biztosításával hajtja végre.

Termékeinkről további részletekért látogasson el a Chroma webhelyére. Bármilyen kérdésed van, nyugodtan tegye fel nekünk. Örülünk, ha segíthetünk.

Chroma 8620 OBC and DC-DC Converter Power HIL Testbed

Magyarországi disztributor:

KORA  BT      1145 Bp. Törökőr u. 31.    info@kora.hu   www.kora.hu   Tel: +361 223 1045